sabells

Alla inlägg under december 2012

Av sabina - 24 december 2012 21:49

Det här fick jag!

Nagellack
6 st tvålar
Hollister parfym
Hollistertröja
Vita hörlurar
Platt & lock tång
Hollister presentkort
3 st böcker
Bok om bara kladdkakor
IPhone skal, med bild på mig!

Fick en jättemysig kofta också, men gör en "outfit" med den imorron!

Kram och tack för alla julklapparna!

Av sabina - 24 december 2012 20:18

Nu är alla paket öppnade och alla sitter och pysslar med dom. Nu ska vi i alla fall äta mandelmusslor, som är en slags kaka med grädde och sylt! Lägger upp en bild på dom och vad jag fick i julklapp senare.

Kram

Av sabina - 24 december 2012 10:46

Hej, jag vaknade av att min lillasyster kommer in i mitt rum och ropar "Sabina, det är julafton!!" Sen gick vi och kollade strumporna, jag fick en platt&lock tång, hollister parfym och en kofta! Tack "tomten"! Snart kommer kusinerna och då blir det kalles jul och sen presenter. God jul!

Kram

Av sabina - 22 december 2012 15:00

Nu har jag precis kommit hem från en promenad ute i snön. Jag lyssnade på musik och bara njöt av vintern (om man nu kan göra det) Nu ska jag göra knäck o ischoklad!

Kram

Bild på godiset kommer sen när det ät klart.

Av sabina - 21 december 2012 17:09

Hej, nu håller jag på att slå in julklappar och klä det sista på granen. Imorron ska jag göra ischoklad, knäck och kanske änglakola!

Kram

Det är inte alla, bara de jag ska ge...

Av sabina - 21 december 2012 10:04

Nu har jag klippt mig o är såå nöjd!!

Kram

Av sabina - 20 december 2012 17:22

Nu är jag i skolan, lite konstigt, men vi ska ha avslutning och få betygen! Spännande!! Vi ska sjunga för alla och sen ha nån avslutning i klassrummet, nu ska vi ha typ ha genomgång.


Kram o Puss


Av sabina - 18 december 2012 21:53

Hej, har väldigt lite fantasi vad gäller "överrubriker" vad ska man skriva där liksom? I alla fall så har min dag varit bra, började halv 10 så det var lyx på en tisdag när man är van att börja 8.20 Sen har vi typ städat o kollat på film hela dan, skönt nu innan jul. Har kollat på några avsnitt av Pretty Little Liars också, så bra serie! Imorron har vi "julpyssel" i skolan, kanske kan fixa nån present då. Riktigt långt inlägg idag.

Kram

Längtar till sommarn!

Presentation


Hej!
Jag heter Sabina och är 12 år, jag går i en skola med musikprofil och gillar att dansa, vara med kompisar och sjunga. På bloggen kommer du att kunna läsa om vad jag gör. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards